Cautare

6322 de rezultate pentru "accidente rutiere 20 12 2002 constanta" (3.14 secunde)
Pe primul loc in acest clasament tragic se afla Sectorul 1, cu 97 de accidente grave. Sectorul 2 se regaseste pe locul 2 cu 83 de accidente, anul trecut.
Neatentia - activitati care te distrag de la condus Pare un cliseu pe care l-ati auzit de mai multe ori, dar neatentia si desfasurarea in timpul conducerii a altor activitati care te distrag de la condus, pot duce la accidente.
- Medicul care da avizul poate fi tras la raspundere - Legea se aliniaza la UE - Riscul de accidente creste exponential Conform unui ordin de ministru, incepand cu anul viitor, soferii care au probleme cu inima sau diabet nu vor mai putea conduce.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. ... 20 alin. ... 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare; ... 195/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, cu exceptia situatiilor cand face dovada ca indeplineste conditiile prevazute de art. ... 12. ... 20.
Judetul Constanta a avut, in cei 17 ani de democratie parlamentara, peste 60 de deputati si senatori. ... Practic, un singur parlamentar din Constanta are probleme cu justitia, deputatul Stelian Dutu fiind trimis in judecata pentru abuz in serviciu.
• Dinspre Constanta se poate ajunge in Capitala, in cazul aglomerarii Autostrazii A2 Bucuresti - Constanta, pe urmatoarele rute ocolitoare: • - DN 2A Constanta - Harsova - Slobozia - Urziceni, DN 2 Urziceni - Bucuresti;
in 2002, dupa infiintarea PNA,Moldovan a fost numit procuror-sef al Serviciului Teritorial Oradea.
• Modelul romanesc de administratie publica si perspectivele integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, Conferinta Internationala, Miskolc,11-12 mai 2005; ... Universitatii Oradea,2003 • Studiu asupra furnizarii serviciilor sociale locale, Document al Bancii Mondiale, Editura Expert, Bucuresti, 2002, vol.1;
12.000 in 4 ani! ... Practic, in cadrul celor 5 autodisponibilizari care au avut loc in perioada post-privatizare a Sidexului, aproape 12.000 de siderurgisti au renuntat la locul lor de munca in schimbul recompenselor financiare acordate de patron.
Primaria comunei Agigea incheia, in 2002, un contract de proiectare cu firma Irmaris Arhitectural SRL, in vederea realizarii unei piete agroalimentare. Contra sumei de 350 de milioane lei vechi (achitata in patru transe in perioada octombrie 2002-martie 2003), SC Irmaris Arhitectural SRL se obliga sa intocmeasca proiectul cu denumirea:
se rediteaza conflictul Iliescu-PSD din 2002? ... Conflictul Basescu-PDL incepe sa semene tot mai mult cu razboiul derulat timp de cateva luni intre Iliescu si PSD, incepand cu vara lui 2002 si terminand cu prima parte a lui 2003.
Ziua Politiei Romane se sarbatoreste din anul 2002, la 25 martie, odata cu sarbatoarea crestina Buna Vestire. ... 218/ 23 aprilie 2002, publicata in M.O. ... 305 din 9 mai 2002).
Pe de alta parte, documentarea pe care am realizat-o mi-a relevat o situatie total necorespunzatoare privind reglementarea in acest domeniu, datand inca din anul 2002, cu consecinte care se inscriu in linia generala a regresului industriei romanesti.
Contracte de vanzare-cumparare anulate de instanta Potrivit SC ROMINSOLV, societatea BDJ SA a fost radiata din Registrul Comertului in urma fuziunii cu SC RECONVERSIA SA Podari, in octombrie 2002.
Nemultumiti ca din 2002 si pana in luna august a acestui an ALPRO nu si-a respectat promisiunile de a investi in zona si de a demara un program turistic concret, prin constructia de casute sau spatii de cazare si alimentatie, consilierii locali din Schela au votat acum cateva zile renegocierea contractului de concesiune a unei parti din teritoriul comunei.
Dupa o perioada relativ calma a anilor '90, Romania a inregistrat, incepand din 2002, o crestere spectaculoasa a pretului la proprietati.
"Alesele " sunt SC Alt Univers 2002 SA si SindServ SA, infiintate de sindicatele Electrica Societatea Electrica SA a organizat, in urma cu mai bine de o saptamana, o licitatie prin care activitatea de citire a contoarelor a fost oferita pe tava unor firme controlate de sindicate.
Grupele de juniori nascuti in 1999 si 2001-2002 ale CSJ Stiinta U Craiova au avut parte de o experienta frumoasa in intervalul 28 martie - 2 aprilie, disputand cateva partide amicale pe pamant turcesc, la invitatia clubului Galatasaray Istanbul.
google-analytics.com